Direktlänk till inlägg 1 september 2009
Det är en fantastisk känsla att äta av de råvaror som man har odlat eller plockat själv i skogen. Smaken och energin i dem är helt ojämförbara med det som man köper i affären. Här en svensk klassiker i vegetarisk tappning: Quorn i gräddsås med kantareller (plockade på tomten), färskpotatis (odlat själv) och lingonsylt (plockat i skogen bredvid huset). Ljuvligt gott!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|